Thursday, November 17, 2011

rOs kENa TAG ... alarrrrrrrrr tak reti ar tag2 ni..... hukkk hukk... klu tak wat kena hukuman apa??? kena "buang kawan" tak?? ke kena campak kat pulau??? buang negara keeee hukkkk....


Telah di Tag oleh oshin


peraturan2 nya terus C&P dr oshin versi malay lah ek


1.     Anda mesti pos peraturan-peraturan ini
------------ done------------

2.     Setiap org mesti ceritakan 11 perkara tentang diri mereka..
1. anak bongsu
2. ada suami bernama Achiq
3. ada anak bernama Raffiq, Rania yg cumel2
4. Ada kereta bernama Savvy
5. suka kaler purple, hitam
6. suka masak resepi baru
7. tak suke di tipu, di marah, dan segala yg tak best
8. kerja di batu caves... tp bukan dlm batu caves
9. seorg yg suke skodeng blog yg ada resepi2
10. seorg yg tak suke lipasssssss eeeeeeeeeeee!!!



3.     Anda mesti menjawab soalan2 yg telah mereka tag kepada anda dan anda mesti mewujudkan 11 soalan baru utk di tag kepada org lain.
sila lihat di bawah!...

4.     Anda perlu memilih 11 org utk di tag dan link mereka di bawah.
sila lihat di bawah!...

5.     Pergi ke blog mereka dan bagitahu mereka telah di tag!!!
ok2...done

6.       Anda tidak boleh tag org yg telah tag anda.
okkkkk fahmmmmm....

7.       Tiada hadiah jika anda di tag.. Hanya suka2... "anda ditanda JIKA ANDA MEMBACA INI" ANDA Wajib (aka BENAR,AMANAH DENGAN KEJUJURAN SEMUAtelah ditandai 11 orang.
lorrrrrr takder hadiah keeee... takper hadiah sebuah persahabatan yg ikhlas...

okkkk nak jawab soalan cik Oshin ni
  1. apa yang anda tao tentang oshin? pemalu, penakut, lemah lembut
  2. nom feveret anda adalah .... knpe pilih nom tersebut ? 1 sbb semuanya bermula dgn 1 dan cinta itu 1 tiada dua atau tiga....
  3. apakah habit yang  x boleh dibuang sampai sekarang?! malas lipat kain
  4. lagu yang paling diminati adalah ...... Jar Of Hearts 
  5. perkara yang x dijangka oleh anda tp anda boleh melakukan tnpa sebarang pertolongan - bila lipas terbang dtg tetiba... lari jerlah...tak perlu tolong larikan...
  6. pada umur berapa anda dapat lesen ? 27
  7. pengalaman pahit ketika memandu? kena langgar treler, ehhh silap... ros langgar treler
  8. 4 perkataan tentang oshin yang terlintas dipikiran anda sekarang - sedang berdiet, ibu mithali, wanita cekal, kreatif
  9. impian apakah yang masih x tertunai lagi ? lihat raffiq ngan ecah konvo universiti
  10. sapa yang pikat suami/pakwe?anda @ pasangan anda?! hehehe - wanita sengal
  11. sebelum wat entry nie , anda tgh wat ape ek?! - buat kerja lahhhhhh......tak pasal2 kena sound ngan bos daahhh
11 soalan baru untuk sahabat2 yg di tag...
1-11 tiada sebarang soalan kerana... sila lihat di bawah...keranaaaa
yg di tag....  
tiada siapa yg di tag hehehehe :p

Friday, November 11, 2011

My Sweeeeeeeeeetttt Desktop Background....

desktop kita ada My computer... sapa tak tauuu??? mmg blur lah klu tak tau... pastu ada photo editing, IE, Office emails... BMI??? cer teka apa... hadeiii check BMI lah kot2 terlebih berat ke.... Pastu ada Notes. Tu desktop notes. anything benda yg nak kena remind dlm otak ni letak note kat situ...pastu no tepon contractor ke, runner ke...pun leh tepek citu. tak yah simpan kertas2 kecik lg... lg ada doc2 folder...dan last recycle bin. ni tmpt khas buang apa yg tak patut. klu leh buang org, mmg nak buang staff2 yg memekak kat opis ni....

dahhhh penat baca??? tp sebenarnya kita cuma nak cite pasal pict background monitor kita je hhahaha.... suke sgt tgk pict ni. Rindu kat dorg  leh ar terubat bila tgk pict dorg nih... pssssttt naper takder pict asben kita??? bukan sbb tak rindu ekk... tp rindu je leh jer sms atau call terus masa kat opis ni. tp dorg berdua ni?? mana de hp...so kenalah tahan rindu tuh sampai balik umah baru leh tgk /dgr suara dorg.... kannnnnnn.....

TAKDER KEJA cari KEJA

Bukannya jenis suka makan kek...atau apa2 yg mcm kek ni... tp ntah naper, bila tgk blog masam manis tuh mcm2 menu ada....tergediks nak buat lak. Apam belang. bukan kek tau... Nak dijadikan keja tuh, gi buat apam ni kul 6am! org sibuk bersiap gi keja, time tu lah sibuk nak buat ni. Jadinya terkejar2 gi opis, lambat punya pasal... tu lah org kata...dr takder keja sibuk cari keja kannnn...



lawa kaler apam ni....sukeeee...

Tuesday, November 8, 2011

Raya Aidiladha

Raya kali ni pakat pakai jeans ye...baru berangan nak tempah kebaya ngan ecah, pastu pakai dgn suar jeans, alih2 tempahan di tutup. Jadi ni jelah baju kami di hari raya...serba putih dan jeans biru. View dpn rumah mak. Layannnn pict sudah...








Recommended Post Slide Out For Blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...